Автомобилната климатична система е подложена на непрекъснати механични вибрации , непрекъснати температурни промени и високи налягания породени от циркулацията на фреон R134а . Необходимо е периодично да бъде правена профилактика на автоклиматичната система ,защото чрез профилактиката се подобрява работата на системата и така могат да се открият и отремонтират бъдещи проблеми с автоклиматика .Тя е необходима за всеки един клиент уважаващ  автомобила си.

 

 

Защо да доверите автоклиматика си на нас?

·        Защото ние сме екип от професионалисти,компетентни да се погрижим за комфорта Ви през горещите летни дни,като направим профилактика заредим автоклиматика на Вашият автомобил с необходимото количество фреон и масло.

·        Защото ние можем да установим и отстраним проблема с автоклиматика Ви,ще направим всичко възможно за да открием проблема и възстановим налягането на системата така че той отново да работи.

·        Защото ние сме мобилни и можем да обслужим автоклиматика Ви на ваш адрес без допълнителни такси.


Диагностика, Откриване И отстраняване  на Проблем

Диагностициране на Автоклиматик (Включва:проверка на системата за теч,замерване на работното налягане(ниско и високо)проверка на датчици и вентилатор.

Зареждане с фреон R134а(Включва:изтегляне на остатъчния фреон от автомобила,вакуумиране на системата+тест за херметичност,зареждане с фреон+масло.)

Отстраняване на пропуск (Включва: издуване на системата с азот за да се открие пропуска,ако пропуска не е открит в системата се слага фреон и оцветител и с помощта на UV светлина се открива пропуска,тръбите  се заварят или се подменят [при необходимост] и маркучите се подменят ако са спукани.)