Сервиз на климатична техника

Ние от Clima-BG предлагаме, както гаранционен така и извънгаранционен сервиз на климатици и  климатична техника. При наличие на проблем се свържете с нас на посочените телефони или през контактната форма, за да насрочим посещение в удобно за вас време. На адрес ще ви посетят квалифицирани техници, които ще констатират и отстранят проблема ако е възможно  на място. Ако ли не, е възможно да бъде демонтиран климатика или компоненти от него.

 

Гаранционен сервиз

 

При наличие на проблем се свържете с нас на посочените телефони, за да определим посещение в удобно за вас време. Гаранцията на климатика зависи от производителя, различните марки климатици имат различни гаранционни срокове, може да видите на вашата гаранционна карта. При наличие на проблем се стараем да действаме в най-крактки срокове до отстраняването му. Всички части при необходима подмяна са оригинални от производителя. Клиента не заплаща абсолютно нищо, с изключение ако има  външни намеси като удар, опити за отремонтирване, токов удар и други подобни.  Възможни са транспортни разходи, ако се намирате прекалено далече от регионите в които работим. Всички сервизни дейности се извършват от квалифицирани техници.

 

Извънгаранционен сервиз

Предлагаме извънгаранционен сервиз на всички марки климатици и климатични системи Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Gree, Midea, Osaka, Aux, Panasonic, Chigo и други. При възникнал проблем се свържете с нас. Ще отреагираме възможно в най-кратък срок до отстраняване на проблема. Всички сервизни дейности се извършват от квалифицирани техници.