Меню
Your Cart

Безплатен оглед и консултации

Безплатен оглед за монтаж на климатици

Огледа за монтаж на климатик се извършва от квалифицирани лица в тази област. По време на огледа Вие ще обсъдите, къде точно ще бъде позиционирано външно и вътрешното тяло. Подходящо ли е желаното от вас място? Ще бъде избрана необходимата мощност на климатика, за да може да бъде ефективен и в най-студените и най-горещите дни от годината. Също така ще се вземе на предвид отводняването на климатика и други дребни, но важни неща. Огледа в повече от случайте е задължителен.


Консултация

Не знаете какъв климатик да изберете: Ние ще ви помогнем да изберете най-доброто според вашите изисквания и възможност ( цена, качество, марка  и мощност), за да бъдете удовлетворени от избора си.  Професионалната консултация от наша страна  е от съществено значение за правилния избор на климатик, за неговата пълноценна и дългосрочна работа. Ще получите информация за текущи промоции и оферти. 

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.