Меню
Your Cart

Ремонт на климатици


Сервиз и ремонт на климатици

Ние от фирма Clima-BG предлагаме, гаранционен и извънгаранционен сервиз и ремонт на климатици в Пловдив, Стамболийски, Пазарджик, Асеновград. Разполагаме със собствени сервизни групи. При наличие на проблем свързан със : зареждане на климатик с фреон, ремонт на електроника или проблем от друго естество се свържете с нас на посочените телефони или, контактната форма. С помоща на наш консултант ще насрочим ремонт на климатик във вашият дом. На адрес ще ви посетят квалифицирани техници, които ще констатират и отстранят проблема ако е възможно  на място. Ако ли не, е възможно да бъде демонтиран климатика или компоненти от него.

 

Гаранционен сервиз на климатици

 

При наличие на проблем се свържете с нас на посочените телефони, за да определим посещение в удобно за вас време. Гаранцията на климатика зависи от производителя, различните марки климатици имат различни гаранционни срокове, може да видите на вашата гаранционна карта. При наличие на проблем се стараем да действаме в най-крактки срокове до отстраняването му. Всички части при необходима подмяна са оригинални от производителя. Клиента не заплаща абсолютно нищо, с изключение ако има  външни намеси като удар, опити за отремонтирване, токов удар и други подобни.  Възможни са транспортни разходи, ако се намирате прекалено далече от регионите в които работим. Всички сервизни дейности се извършват от квалифицирани техници.

 

Извънгаранционен сервиз

Предлагаме извънгаранционен сервиз и ремонт на климатици и климатични системи Fuji Electric, Hitachi Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Gree, Midea, Osaka, Aux, Panasonic, Chigo и други. При възникнал проблем се свържете с нас. Ще отреагираме възможно в най-кратък срок до отстраняване на проблема. Всички сервизни дейности се извършват от квалифицирани техници.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.