Инверторни климатици Midea All Easy Pro Nordic

Инверторните климатици Midea All Easy Pro Nordic се позиционират в класа от среден към висок клас в портфолиото на стенните климатични сиситеми на марката Midea. С този модел Midea  представя на свойте клиенти един нов изключително красив дизайн, но и изключително лесен за разглобяване. Само едно болче и времето от 1 минута са необходими при нужда от профилактика или ремонт на климатика. От там идва и името му All Easy Pro. Следващата част от името му Nordic предполагам се досещате, е защото ви гарантира отопление при температури до - 25 градуса.инверторен климатик Midea All Easy pro nordic

Основни характеристики и функционалности на климатици Midea All Easy Pro Nordic

Климатиците Midea от серията All Easy Pro Nordic  се характеризират с много добри показатели. С което спокойно могат да се конкурират с други модели, дори и на премиум марки климатици.  Функцийте, с който разполага модела са доста на брой за такъв клас климатик. Цената за покупка на този също е доста конкурентна спрямо свойте конкуренти.

Енергиен клас 

Енергийният клас на тази Midea учудващо е с А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Показателите са за моделите с мощност 9 000 и 12 000 Btu. 

Електрически Нагревател

Външното тяло е оборудвано с нагревател на ваната и нагревател на компресора. Те се включват при по-студено време и предотвратява от замръзване.

Вградн Wi-Fi контролер

Kлиматиците Midea All Easy Pro са с вграден wi-fi контролер. Това ви позволява управление на климатика през мобилното ви устройство независимо къде се намирате.

По-чист въздух с климатици Midea All Easy Pro Nordic

По-чистият въздух е един много важен критерии. Инверторните климатици Midea All Easy Pro Nordic имат вграден йонизатор. Той освобождава положителни и отрицателни йони за по-чист въздух в помещението.

Климатика е снабден и с подобрен прахов Hight Density филтър, който е по-плътен и улавя фините прахови частици. Топлообменника на вътрешното тяло на климатика е с Golden Fin покритие. Това  не ползволява образуването на бъктерии.

Други екстри 

Хоризонтално и вертикално реене на жалузите  вече е автоматично през дистанционното управление. Тово позволява движението на клапите за въздушният поток на горе, на долу и на ляво и дясно. Друга малко по-нестандартна функция е Gear Shift. С нея контролирате оборотите на компресора, но само в режим охлаждане, за пестене на енергия. Другите функции като турбо, еко , тих режим и таймер са на всеки известни. Външното тяло е с подобрен дизайн за по-малко вибрации и шум,

 Ако имате нужда от тих и качествен климатик, то Midea All Easy Pro Nordic е много добро решение за климатизиране на вашият хол, спалня и т.н

При възникнали въпроси за покупка и монтаж на климатик може да се свържете с нас на посочените телефони, през контактната форма, или да ни последвате в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/climabg.plovdiv